Over het Global Prayer Network
Over GPN gpn_admin 25 mei 2022

Wie we zijn

In 1997 werd het Global Prayer Network opgericht. Een wereldwijd gebedsnetwerk om de nood in de wereld en de persoonlijke noden van de mensen bij God te brengen. Het is onderdeel van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending. Gebed speelt een belangrijke rol binnen dit zendingswerk sinds de oprichting in 1952. Het doel van de JMWZ is om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan. Wil je meer over het zendingswerk lezen?

Wat we doen

24/7

Zoveel mogelijk christenen, kerken en organisaties oproepen om te bidden, zodat er 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar gebeden wordt. Inmiddels hebben we gebedspartners in tientallen landen wereldwijd, zoals: Nederland, België, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, Bangladesh, Suriname en de Dominicaanse Republiek.

01

Wereldwijd

Een centraal punt zijn van wereldwijd inkomend en uitgaand gebedsverkeer (voorbeden en gebedsverhoringen). Elk jaar komen er meer dan 3.000 gebedsverzoeken binnen. De voorbeden en gebedsverhoringen die wij ontvangen, mailen wij 1 keer per week naar de gebedsgroepen en voorbidders.

02

Gebedslijn

Klaarstaan voor ieder persoon in nood door wereldwijd voor hem/haar te bidden. Daarnaast kan men bellen naar de Gebedslijn (070 310 77 77) voor een persoonlijk gesprek en gebed. Of men kan 24 uur per dag bellen naar Telehulp (070 364 28 33) voor een bemoediging en een gebed via een antwoordapparaat.

03